Våra pass

Passen startar igen vecka 36
Anmälan

Pass-regler och info

Boka tidigast 1 vecka och senast 1 timme innan passets start. Det görs via länken ovan.
Avboka alltid er plats om ni får förhinder på din inloggningssida.
 

Nyhet!
Magplasket - Vattenträning för dig som är gravid

  • 31

I 34 graders härliga varmt vatten upplever du en lätthet som du inte trodde var möjlig. Vattnet bär upp din tyngd så här har du har möjlighet att träna både puls och smidighet.

Efter ca 30 min vattenträningen släcker vi ner för en rogivande avslappningsstund. Under ytan får du rogivande avslappningsövningar som varvas med profylaxandning, målbilder, tips och trix m.m.

I den varma och sköna poolen blir det naturligt för dig och mamma-gruppen att tillsammans med kursledaren, som är barnmorska, börja tänka på och förbereda dig inför förlossningen.
Passar även dig med besvär från rygg och fogar

 

Anmälan görs via hemsidan
125 kr / tillfälle betalas i kassan
Hjärtligt Välkommen önskar Kerstin Norden Kursledare/Barnmorska
 

Vill du veta mer om Magplasket www.magplasket.se

 

Passbeskrivning

60+ Träning med anpassade rörelser och musik för våra seniorer och de som vill träna mer på sin rörlighet, balans, kondition, koordination och styrka.

Aqua Bas - Ett vattenpass för dig som vill träna upp hela kroppen i varmt vatten till härlig musik. Redskap kan förekomma.

Aqua Medel - Ett vattenpass till musik med redskap. Du tränar styrka, kondition och koordination. Ett lite tuffare pass än Aqua Rehab

Aqua Puls - Vattenträning för dig som vill ha ett riktigt konditionskrävande pass. Du tränar på olika djup med eller utan redskap till fartfylld musik.

Bodywork - Ett styrkepass där vi jobbar med kroppens som redskap. Även hantlar & skivstänger för att få den bästa träningen.

Cirkelträning, intervallträning - övningar för hela kroppen utförd på olika stationer.

Mermaid Fitness - Ett fantastiskt roligt pass där du från start jobbar mycket med bålmuskulaturen då du tar dig fram i vattnet med en sjöjungfrustjärt. Förkunskap - simkunnig och våga dyka.

Spinn - Passar alla åldrar och konditionsnivåer. Du cyklar i grupp med ledare till fartfylld musik. Passar alla som vill ha effektiv förbränningsträning.

Magplasket- Vattengympa endast för gravida

 

Senast uppdaterad: 23 augusti 2017