Simundervisning

Simundervisning

Vårterminen ser lite annorlunda ut pga. rådande omständigheter av Covid-19 och vi vill förvarna att snabba ändringar kan ske beroende på om badet kommer fortsätta hålla stängt eller öppna igen. 
Vid politiskt beslut om simskolorna skulle ställas in kommer ni får er kurs tillgodo till höstterminen.
 

Anmälan start: 18/12-2020
Sista anmälningsdag: 10/1-2021

Tyvärr måste vi informera att vårterminens simundervisning kommer flytta fram ytterligare två veckor då vi fortfarande inväntar nytt beslut ang. privata simskolor. Preliminär startvecka är nu v.6. Vi återkommer i slutet av januari med mer information efter nämnden har tagit nytt delegationsbeslut.

Kurs Start Slut Uppehåll Pris
Simskola samt Minisim Vecka 6 Vecka 20 Vecka 8 och vecka 14 Pris: 1350:- inkl. depositionsavgift för inpasseringsarmband
         
Babysim
(
anmälning datum 22/3 - 4/4)
Vecka15 Vecka 22 Vecka 14 Pris: 850:- inkl. depositionsavgift för inpasseringsarmband

 

Skulle det vara fullt i just den gruppen du önskar så kan man ställa sig på kö och det gör du via mail till holjebadet@olofstrom.se

Vårt koncept

Vi följer AquaWorks koncept som vi ständigt utvecklar. Det är ett koncept utarbetat utefter många års erfarenheter av att finna vattenglädje tillsammans med barn och vuxna. 

Det gäller hela tiden att bygga upp en grund för att kunna gå vidare. Saknas en byggsten faller det oftast på det och man får gå tillbaks och sätta dit den innan man går vidare. Det ska vara roligt att lära sig vara i vatten och även att lära sig simma. Med lekfullhet, där vi skapar ett rum för nyfikenhet och äventyr byggs självkänslan och självförtroendet upp med säkra steg. 

Det är viktigt att ni anmäler ert barn i rätt grupp. Om simläraren anser att barnet inte är i rätt grupp kan barnet få flytta till den grupp som är bäst för er. Om ni är osäkra på hur mycket ert barn kan, kom gärna ner till oss på Holjebadet och fråga simlärarna så hjälper vi er. Barnen måste bottna på 90 cm djup för att vara själv i vattnet.

 

Babysim

Babysim från 3 månander länk 

Minisim

Minisim med förälder upp till 5 år länk

Simskola

Simskola för barn som fyllt 5 år länk

 

Priser

 
Kurser vårterminen 2021 Pris
Babysim 100 kr / 1 tillfälle
Minisim  2-3 år, med förälder i vattnet  100 kr / 1 tillfälle
Minisim  3-5år, med förälder i vattnet    100 kr / 1 tillfälle
Plask & lek från 5 år 100 kr / 1 tillfälle
Simskola från 5 år 100 kr / 1 tillfälle
Sommarsimskola fr.6 år - för det som ska börja årskurs 1     300 kr / 14 tillfällen
Sommarsimskola fr. 9-12 år  - de som ej klarat skolmålen 500 kr / 10 tillfällen
Privatlektioner simskola   700 kr/tim exklusiv moms

 

 

 

 

 

 

 

 

Till alla våra kurser behöver man lägga en depositionsavgit för inpasseringsband på 50 kr som återbetalas efter inlämning och avslutad kurs.Tappat armband 100 kr

Senast uppdaterad: 13 januari 2021