Välkomstbrev

Håll hjärtliga avstånd både på land & i vatten och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom!

Välkomna!


När ni kommer till Holjebadet börjar ni med att tvätta händerna i entrén eller använder handdesinfektion innan ni går vidare till omklädningsrummen. Det finns fyra omklädningsrum att byta om i, vänligen sprid ut er och håll avstånd när ni byter om.

Ni har möjlighet att hämta ut deltagarens inpasseringsarmband tidigast en vecka före kursstart under
receptionens öppettider. Kursavgift och deposition för inpasseringsarmband sker via direktbetalning vid bokning.
Depositionen för inpasseringsarmband återges vid tillbakalämnat armband vid kursavslutning.
Borttappat armband kostar 100:-.

Omklädningsrum
Ni är välkomna till omklädningsrummen tidigast 15 min före er lektion. Väskor och kläder hängs in i våra klädskåp som
numera låses och låses upp med ert inpasseringsarmband. För oss är det väldigt viktigt att alla mår bra i vattnet och att vattenkvaliteten är den allra bästa. Det är vi vuxna som kan se till att det verkligen blir så och därför vill vi att ni håller på de regler som vi har kring hygien. Det vill säga att alla som badar verkligen tvättar sig ordentligt med tvål och schampo före bad
utan badkläder. Om det pågår en lektion före er, tänk på att sitta tysta på kanten och vänta. Efter lektionen kan ni torka er direkt och klä på er så ni lämnar plats till nästa grupp. Kloret tar död på alla bakterier och virus så efter badet är ni rena.

 

Förhållningsregler
Pga. rådande omständigheter av Covid-19 får endast en medföljande vuxen följa med till lektionen denna termin, denne väntar i entrén eller går en promenad under lektionen. Tänk dock på att alltid vara tillgänglig ifall instruktören behöver få tag på dig. Första och sista lektionen på kursen är en medföljande vuxna välkommen att kolla på lektionen, då sitter ni uppe vid 25m bassängen. Alla medföljande in i simhallen ska vara badklädda eller ”lättklädda” så som shorts & linne, annars får ni vänta i entrén.

Vi rekommenderar att ni inte badar innan lektionen då barnen lätt tappar fokus när det är dags för simlektion.
Vill man bada efter lektionen under badets öppettider betalar man vanlig badentré, när man går in. Barn under 12 år ska bada med badande betalande simkunnig vuxen.

 

Bassängerna på Holjebadet
På Holjebadet måste man vara 12 år och kunna simma 200m för att få bada utan ansvarig vuxen.
Vi tillåter max tre barn per badande betalande vuxen. Våra små simmare simmar i varmvattenbassängen som är 5 x 16 m, djupet är 90–1,60 cm och vattnet håller 34 grader. För de större barnen hålls kurserna i vår 25 meters bassäng, där vattnet håller 28 grader.

 

Avanmälning/Inställda kurser
Avanmäler ni er efter sista avbokningsdag som angivits på bokningssidan ges ingen återbetalning. Vid för få anmälningar kan kursen ställas in och återbetalning ges. Bokningen är endast giltig när ni har fått ett bekräftelsemail, tänk på att det kan ta några
minuter innan mailet kommer fram och att det möjligtvis kan hamna i skräppost. Vi reserverar oss och ger inga återsimtillfällen eller pengar tillbaka för oförutsägbara händelser. Så som tex. fekalier, sjukdom eller tekniska fel.

Frånvaro
Tänk på att stanna hemma om du eller deltagaren visar minsta sjukdomssymptom. Om man är sjuk så ska man meddela oss via sms till 0709435101.

 

Övrig information
Barnvagnar kan ställas i entrén men får inte blockera nödutgångar. Vi tar ej ansvarar för era värdesaker.

 

Vid frågor
Sms:a 0709435101 så svarar vi så snabbt vi kan. Det går även bra att maila till holjebadet@olofstrom.se

 

Senast uppdaterad: 05 oktober 2020