Vad tycker du om Olofströms kommun?

30 september 2018 | Huvudnyhet

Statistiska centralbyrån (SCB) genomför tillsammans med Olofströms kommun en medborgarundersökning där kommunens invånare får tycka till om kommunen och dess verksamheter. Enkäten har skickats ut till 1 200 invånare för att medverka i undersökningen. Är du en av de 1 200 personer som fått enkäten hoppas vi att du tar chansen att tycka till om din kommun! Det kan vara svårt att svara på frågor om vissa verksamheter och förhållanden som du kanske inte har stor erfarenhet av själv men svara så gott du kan utifrån din uppfattning. Tillsammans kan vi göra en bra kommun ännu bättre!

Du kan välja att besvara undersökningen antingen via pappersenkäten eller webben. Dina inloggningsuppgifter finns i kuvertet du fått hem från SCB. Webbenkäten finns också på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten går också att få på arabiska, vänligen ring tel: 010-479 69 30.

Vi hoppas att du tar dig tid att svara på frågorna – på detta sätt bidrar du med underlag till vårt arbete med att förbättra för invånarna.

Är du nyfiken på förra årets resultat så kan du läsa mer på: Resultat medborgarundersökning 2018

Kontakt
Adnan Samardžić​, Kvalitetsstrateg
Tel: 0454-930 01