Olofströms kommun säljer fastighet via öppen budgivning

Fram till den 2 mars 2021 ges möjlighet att buda, via en öppen budgivning, på fastigheten Holje 2:668. Tomten är på cirka 3000 kvm och avsedd för padelhall.

Ledig tomt bland flera idrottsanläggningar

Centralt och bland flera idrottsanläggningar hittar du tomten Holje 2:668. Inom samma område finns bland annat sporthallar, bågskyttehall, ishall, badhus, gym och friidrottsanläggning. En perfekt yta för idrottsaktivitet med andra ord. Ytan är idag obebyggd och detaljplanerad för idrottändamål. Tomten säljs endast för byggnation av padelhall med minst fyra banor.

Så här går det till

Via Olofströms kommuns e-tjänst kan du delta i budgivningen. Minsta ökning är 10 000 kr och budgivningen pågår till och med tisdag 2 mars kl. 12.00. Om det inkommer ett bud inom 12 timmar från stopptiden, förlängs budgivningen ett dygn.

Relaterad information

För dig som vill du veta mer eller delta i budgivningen finns mer information på Fastighetsförsäljning

Meddela fel på sidan

Senast publicerad: