Det ska vara roligt att lära sig simma

För dig som har barn födda 2013 och 2014 har du möjlighet att anmäla dem till vår sommarsimskola.

Anmälan till årets sommarsimskola är öppen

Det ska vara roligt att lära sig vara i vatten och även att lära sig simma. Med lekfullhet, där vi skapar ett rum för nyfikenhet och äventyr byggs självkänslan och självförtroendet upp med säkra steg.

Nu är anmälan för årets sommarsimskola öppen

Vi kommer att träffas vid 14 tillfällen under tre veckor i sommar för att ge ditt barn en bra grund inför sommarens bad.

Varje lektion tar 30 minuter och maxantalet barn per grupp är 8 stycken. Passa på att boka simskolan redan idag. Fram till den 23 maj är anmälan öppen.

Förkunskaper krävs

Förkunskaper krävs för att få börja i sommarsimskola, vänligen läs igenom all information samt trivselregler noga innan du anmäler ditt barn. Vi tar emot äldre barn i mån av plats efter avslutad anmälningstid. Under sommarsimskolan tar vi inte emot yngre barn.

Anmälan sker endast via vår hemsida. Om du har några frågor är du välkommen att ringa till Holjebadet under bemannade tider. Vi tar inte emot anmälningar via telefon eller mail. Det är begränsat antal platser och färre barn per grupp med anledning av covid-19. När anmälan genomförts får du en bekräftelse till din mail. Anmälan är bindande efter den 23 maj.

Relaterad information

Sommarsimskolan i korthet
Anmälan är öppen mellan 1-23 maj.

 • Vi simmar vecka 24, 25 och 26
  14 tillfällen
  30 min/lektion
  8 barn per/grupp
  350 kr/barn*
  Tider mellan kl. 15:00-17:30 vardagar

Simundervisning, Holjebadet

Meddela fel på sidan

Senast publicerad: