Färdiga bokpaket och fortsatt möjlighet att låna böcker

Drama, romantik eller spänning? På biblioteket finns mängder av böcker för alla smaker. Trots att bibliotekens fysiska lokaler är stängda, är möjligheten att låna böcker inte det.

Under pandemin har vi sett att utlåningen av barnböcker har gått ner. För att göra det enklare för dig som vill låna barnböcker, finns nu möjligheten att låna hem färdiga bokpaket. På biblioteken i Olofström kan du låna bokpaket för barn i alla åldrar. Paketen är blandade men vill du ha ett speciellt tema så kan vi ordna det. Hör av dig till oss för att beställa.

Du kan även komma till biblioteket och låna dagens tidning eller senaste numret av en tidskrift och sitta i fina Aniaraparken och läsa.

Boktips

Bibliotekarien Annelie tipsar om romanen Äktenskapet av debutanten Maja Björklöv som handlar om ett äktenskap som faller sönder. Vill man läsa något högaktuellt kan man ställa sig i kö på Flocken av Johan Anderberg som beskriver vilken väg Sverige har valt under pandemin. Om bibliotekschefen får välja blir det boken Konferensen av Mats Strandberg som är en skräckroman om kommunanställda som åker iväg på teambildning.

Meddela fel på sidan

Senast publicerad: