Friluftsutmaningen

Under året pågår Friluftsutmaningen som en del av Friluftslivets år 2021. Det finns 16 skyltar spridda över hela Blekinge och du hittar dem både inne i stan, i naturreservat och friluftsområden. Så varför inte bege dig ut och se om du kan hitta en skylt?

Tre platser i Olofström

I Olofström har vi placerat ut tre skyltar, en vid Valhall, en vid Storlekplatsen och en vid Frickabron, Halens naturreservat.

På skylten finns det en QR-kod som du scannar med din mobiltelefon. Du kommer då till vår webbsida där du hittar temat för veckans utmaning. Varje vecka publiceras en ny utmaning. Du får tolka temat fritt, ta en bild och lägg upp bilden på ditt Facebook- eller Intagram-konto med #luftenärfriblekinge. Då är du med och tävlar och vinnaren får sin bild publicerad på vår Instagram, Facebooksida och webbsida för Friluftsutmaningen.

Använd #luftenärfriblekinge för att tävla med din bild. Tagga gärna bilden med @luftenarfri.nu och @lstblekinge

Friluftslivets år 2021

Luften är fri - Friluftslivets år handlar om att få fler människor att vara ute i naturen och prova friluftsliv. För att locka fler till att upptäcka Blekinges vackra naturområden har vi skapat utmaningar som passar såväl ung som gammal, för vi tror att friluftslivet har något att erbjuda alla!

Rekommenderat för dig

Publicerad: 8 juni 2021