Holjebadet fortsätter att hålla stängt för allmänheten

Pandemin är inte över och samtidigt pågår renovering av vissa bassänger. Verksamheten har fortfarande krav på sig att minska smittspridningen och vidta lämpliga åtgärder för att exempelvis undvika trängsel.

Allmänhetens bad stängt tillsvidare

Holjebadet kommer att fortsätta hålla stängt för allmänheten tills vidare. Däremot kommer simundervisning för barn, unga och skolelever att vara igång under hösten. Simning och lekar i vatten ingår i ämnet idrott och hälsa. Att kunna simma är viktigt för att undvika olyckor. Säkerheten är en av dem främsta anledningarna till att det är viktigt för barn att lära sig simma.

Samtidigt som viss simverksamhet drar igång kommer renovering av simhallen att fortsätta. Med anledning av pågående renovering och pandemin kommer allmänhetens bad och gym vara stängt tillsvidare.

Arbetar med att ta fram en bokningstjänst

Verksamheten arbetar just nu med att ta fram en bokningstjänst, för att allmänheten ska kunna boka tider att simma och bada. Genom att begränsa antal besökare i simhallen, kan verksamheten säkerställa att trängsel inte uppstår. Informationen kommer att uppdateras efter vid behov och senast den 30 september.

Relaterad information

Holjebadet, Olofströms kommun

Kontakt
Bianca Gustafsson
Verksamhetschef Holjebadet
bianca.gustafsson@olofstrom.se
0454-931 27

Meddela fel på sidan

Senast publicerad: