Varmt tack till dig som arbetade hos oss i sommar!

Bukett med sommarblommor

Vilka är det som har sett till så att våra verksamheter har flutit på trots semestertider? Jo, våra värdefulla semestervikarier.

I sommar har över 200 semestervikarier ersatt och kompletterat ordinarie personal inom bland annat förskola och fritids, kost och lokalvård, äldreomsorg och funktionsstöd. Tack vare er har våra verksamheter kunnat upprätthålla en god service till våra medborgare även i semestertider. Er insats har varit viktig, Olofströms kommun skulle inte klarat sig utan er. Ett stort och innerligt tack! Vi hoppas att ni har trivts i era respektive verksamheter och önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år!

En av årets semestervikarier, Linnea Olsson, om sin upplevelse av att arbeta i hemtjänsten i sommar:

Jag tycker det har varit jätteroligt att jobba inom hemtjänsten. Man får jättemycket livserfarenhet när man jobbar med äldre. Och alla äldre har varit otroligt trevliga och tacksamma för vårt arbete.
Mina kollegor har varit jättesnälla och verkligen ställt upp. Det har också varit väldigt bra gemenskap, vi skrattar alltid när vi är på jobbet. Har fastnat helt för detta, så har börjat plugga till undersköterska nu.

Att arbeta som vikarie

Vill du arbeta som vikarie?

Att arbeta som vikarie innebär att du får chansen att träffa olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet från flera olika verksamheter. Flera av Olofströms kommuns verksamheter har behov av vikarier året om, om du är intresserad kan du skicka in en intresseanmälan till Olofströms kommun.

Att arbeta som vikarie i Olofströms kommun

Rekommenderat för dig

Publicerad: 3 september 2021

Uppdaterad: 6 september 2021