Nominera Årets Ungdomsledare 2021!

Flicka håller i en sadel framför prickig häst

Nu har styrelser i föreningar möjlighet att nominera de ungdomsledare som utmärkt sig genom ett särskilt förtjänstfullt arbete i sin respektive förenings barn- och ungdomsarbete.

Kultur- och fritidsnämnden delar årligen ut två separata ungdomsledarstipendier till personer som är verksamma som ungdomsledare i en förening i Olofström som bedriver barn- och ungdomsverksamhet. Den som får stipendiet ska ha utfört ett förtjänstfullt arbete inom föreningen, antingen som ledare eller som ledamot i styrelse eller kommitté. Arbete under det senaste året värderas särskilt högt.

Stipendierna delas ut till en kvinna, man eller icke-binär person och utgår med vardera 5 000 kr och ett diplom. Stipendiet kan aldrig delas ut till två personer av samma könstillhörighet eller två personer som är icke-binära vid samma tillfälle.

Vem tycker din förening förtjänar en extra uppmuntran och uppmärksamhet för sitt goda barn- och ungdomsarbete under 2021?

Rättelse: Det stod tidigare att även privatpersoner kan nominera en kandidat, men det var tyvärr felaktigt. Det är endast föreningars styrelser som kan nominera kandidater till Årets Ungdomsledare. Vi ber om ursäkt för den tidigare felaktiga informationen.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen
Telefon: 0454-930 00
E-post: kof@olofstrom.se

Rekommenderat för dig

Publicerad: 23 februari 2022

Uppdaterad: 24 februari 2022