Välkommen till Äventyret Halen på lördag!

Äventyret Halen i Olofströms kommun, Sveriges friluftskommun 2021. Person på mountainbike cyklar genom skogen.

Nu på lördag den 7 maj är det äntligen dags för Äventyret Halen! Det finns massvis med roliga aktiviteter att prova på, intressant och nyttig kunskap att ta del av och kanske det viktigaste: god mat för att ladda batterierna mellan aktiviteterna för kropp och knopp.

Vill du utmana dig själv på land och vatten? Då ska du prova att ta dig fram genom skogen på mountainbike eller paddla kanot, kajak eller SUP på Blekinges största sjö Halen. Står du hellre med fötterna på fast mark finns både sportfiske och lerduveskytte på programmet. Det finns helt enkelt något för alla på Äventyret Halen som är större än någonsin tidigare. Vi ses på lördag!

Arrangörer för Äventyret Halen är föreningar och företag i eller i närheten av Olofström samt Olofströms kommun med kommunala bolag.

Äventyret Halen, fullständigt program och mer information. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2 maj 2022