Ny handelsutbildning startar till hösten

Nu i höst startar en ny yrkesutbildning upp i Olofström. Undervisningen kommer att ske både på Nordenbergsskolan och på distans via NTI-skolan. Är du en säljare, då är detta utbildningen för dig.

Utbildning inom service och sälj

Genom utbildningen får du grundläggande kunskaper om entreprenörskap och företagande samt vad som kännetecknar ett kundorienterat och målinriktat försäljningsarbete.

Du kommer även att lära dig möta och kommunicera med människor både inom affärsrelationer och med medarbetare samt få kunskaper om miljömässig, social, ekonomisk hållbarhet samt hållbar utveckling inom handel.

Om du tycker att evenemang som imageskapare och varumärkesbyggare låter intressant är detta utbildningen för dig. Redan nu och fram till 20 maj kan du som har grundläggande svenska söka utbildningen. Dock görs alltid individuella bedömningar utifrån förutsättningar att klara utbildningen.

Utbildningen är på heltid och genomförs på Nordenbergsskolan. Kursen Handel och hållbar utveckling 100 p, genomförs på distans via NTI-skolan. Då utbildningen innehåller APL, arbetsplatsförlagt lärande, ges goda möjligheter för eleven att visa sina kunskaper till framtida arbete.

Ansök redan idag

Läs mer om utbildningen och ansök redan idag. Utbildningen är på 43 veckor, 900 poäng.

Komvux, Olofström Länk till annan webbplats.

 

logotyp EU-finansiering

Rekommenderat för dig

Publicerad: 4 maj 2022