Naturkartan - en digital guide

Nu kan du enkelt hitta våra natur- och friluftsområden genom en digital karta.

Naturkartan finns över hela landet och är en digital guide som visa natur- och friluftsområden. Här hittar du vandringsleder, grillplatser och badplatser.

Idag finns redan Naturkartan för Blekingeleden och flera andra av de leder som finns i Olofström. Genom ett naturkartan kan vi visa utbudet av de natur- och friluftsområden som finns här. Detta är något som har efterfrågats av både invånare och besökare, inte minst under pandemin när många varit sugna på att hitta nya vackra platser ute i naturen.

Du hittar våra leder, grillplatser och badplatser både på naturkartan.se och på vår hemsida under Upplev och göra. På vår hemsida har vi samlat information om de friluftsmöjligheter som finns i vår vackra kommun, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 29 juni 2022

Uppdaterad: 19 juni 2023