Vuxensimskola drar igång nästa år

Att simma kan tyckas vara en självklarhet för vuxna – men många vuxna kan idag inte simma. Därför erbjuder Holjebadet simskola för vuxna med start i januari 2023.

Att lära sig simma i vuxen ålder

Simkunnighet är inget som enbart gäller barn. Precis som att lära sig trafikvett är det viktigt med simkunnighet. Det kanske låter självklart, och för många av oss är det. Men långt ifrån alla i Sverige kan faktiskt simma. Och tyvärr ökar drunkningstillbuden och drunkningsolyckorna i Sverige. Det kan finnas något skamligt över att inte kunna simma. Det kan handla om att man inte fått möjlighet att lära sig det. Att lära sig att simma är livsviktigt. För att bidra till att öka simkunnigheten i Sverige, har Holjebadet valt att starta upp en ny simskola och då för vuxna.

Är du vuxen och vill lära dig att simma?

Välkomna till Holjebadet på vuxensimskola för nybörjare. Från januari 2023 kommer de att erbjuda vuxensimskola på måndagar kl.16.30–17.15.

Anmäl dig på Holjebadets sida Länk till annan webbplats..

Rekommenderat för dig

Publicerad: 20 december 2022

Uppdaterad: 19 juni 2023