Jobba som semestervikarie under sommaren 2023

Kvinna ler mot en äldre man

Olofströms kommun söker semestervikarier inom vård och omsorg inför sommaren 2023. Tjänsterna innefattar omvårdnadsarbete och serviceuppgifter inom äldreomsorgen, samt att ge stöd till personer med olika funktionsnedsättningar.

Ett sommarjobb inom vård och omsorg ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vården. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att möta personer som är i behov av ditt stöd. Du kommer att få möjlighet till lärorika upplevelser, personlig utveckling och att träffa nya kollegor.

Beskrivning av de olika vikariaten

Hemtjänst

I tjänsten ska du hjälpa personer med varierande omvårdnadsbehov i det egna hemmet . Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-insatser, samt serviceinsatser. B-körkort är ett krav.

Personlig assistans

Som stödassistent/stödbiträde är din arbetsuppgift att stärka individens möjligheter att leva ett självständigt liv. Stödja och handleda individen i det dagliga livet, personlig omvårdnad och möjliggöra en stimulerande fritid.

Funktionsstöd

I rollen ger du stöd till personer med psykisk ohälsa och ditt arbete utgår alltid från individens beslut från handläggare och genomförandeplanen. Det innefattar arbetsuppgifter som kontaktansvarig och samverkan kring individens mående, exempelvis med anhöriga och olika myndigheter.

Särskilt boende

Arbetet innebär att som en del av teamet ansvara för att ge vård och omsorg med god kvalitet utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du behöver klara av att möta många olika individer med individuella behov och önskemål.

Jag kände verkligen att jag gjorde skillnad i en annan människas liv, säger en tidigare semestervikarie.

För mer information och ansökan, följ länken:

Semestervikariat 2023 inom vård och omsorg Länk till annan webbplats.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 25 januari 2023