Känner du årets eldsjäl?

Två personer tittar upp mot trädkronorna och en person håller en kikare i handen.

Nu behöver vi din hjälp med förslag på kandidater till årets eldsjäl. Känner du någon som bor i Olofströms kommun och arbetar ideellt för att öka trivseln för invånarna i kommunen? Hör av dig till oss!

Har gjort något extra för bygden

Olofströms kommun utser en eldsjäl varje år. Till årets eldsjäl utnämns en person, boende i Olofströms kommun, som med brinnande entusiasm helt ideellt gjort något extra för bygden och därigenom ökat trivseln för de boende i kommunen. Utmärkelsen delas ut i samband med Valborgsfirandet i Holje Park den 30 april.

Skicka in ditt förslag

Skicka förslag och motivering till kultur- och fritidsförvaltningen senast den 25 mars 2023 via e-post kof@olofstrom.se eller brev till:
Kultur och Fritid
Box 301
293 24 Olofström.

Glöm inte att ange dina egna kontaktuppgifter.

olofstrom.se/eldsjal

Rekommenderat för dig

Publicerad: 2 mars 2023

Uppdaterad: 2 mars 2023