Öppet hus inför gymnasievalet

Nordenbergsskolan öppnar upp sina lokaler under kvällen den 9 november. På plats får du uppleva hela vår skola och dess rika utbud av program, kurser och andra spännande aktiviteter. Vi håller öppet för alla besökare mellan kl:17-19:30.

Entré med bokstäver Nordenbergsskolan

Upplev skolan och möt personalen

Alla som är nyfikna på Nordenbergsskolan och vill besöka vår skola är välkomna även om vi vänder oss lite extra till blivande elever och deras vårdnadshavare under kvällen.

Nordenbergsskolan är en skola med en mångfald av program och innehåll. Det är lättare att se och uppleva skolan med sina sinnen, än enbart genom att läsa sig till det, säger skolans rektorer Linda Svensson och Kerstin Tjernlund.

På plats kommer ett antal elever, lärare, idrottsinstruktörer, elevhälsoteamet, rektorer och APL-företag att finnas. UF-företagen presenterar sina tjänster och produkter, som självklart kommer att finnas till försäljning. Produkterna som de drivna UF-företagen säljer på plats vid vår mysiga UF-marknad är allt från ljus och armband till miljövänliga väskor eller produkter till din bil. Det vill du inte missa.

Elever har varit delaktiga i programmet

Kvällens program har utformats tillsammans med elever, då de är de bästa ambassadörerna och guiderna för skolan. Informationen om de olika programmen kommer att dels handla om programmet i stort men även om kursutbud samt möjligheter att prova på vissa aktiviteter. Du har möjlighet att få specifik information från varje program.

Självklart kan du få en pratstund med någon av våra Studie- och yrkesvägledare som ni hittar centralt i entrén hela kvällen. I vår nyrenoverade och fina aula hålls under kvällen även presentationer där vi berättar om hela skolan, samt något kort och specifikt om varje program.

Ta med dina funderar till Nordenbergsskolans Öppet hus, hoppas vi ses!

Nordbergsskolan.se Länk till annan webbplats.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 24 oktober 2023