Dags att lyckönska årets studenter

Med start kl.14.30 sparkas klasserna i årskurs 3 på Nordenbergsskolan ut. Även i år blir det utsparksmarschen och allmänheten välkomnas att fira studenterna längs marschsträckan.

Fem studenter som håller om varandra.

Årets studenter springer ut och marscherar

Den 5 juni är det återigen dags att fira årets avgångselever med blommor, jubel och lyckönskningar. Varje klass kommer att springa ut var för sig med några minuters mellanrum. På Nordenbergsskolans hemsidan kan du ta del av ordningen klasserna springer ut. Utsparken startar kl.14.30 och studenterna springer ut på skolans område.

Efter utsparken blir den en gemensam marsch i centrala Olofström med start på Nordenbergsskolan. Därefter följande ordning: Toffelvägen - Idrottsvägen- Östra Storgatan - vänder i rondellen vid storlekplatsen - Storgatan - Nya torget.

Allmänheten hälsas välkomna att fira studenterna längs marschens sträcka. Efter marschen kommer studenterna att åka vidare på eget håll.

nordenbergskolan.se Länk till annan webbplats.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 31 maj 2024