Aktiviteter, verksamhet för äldre

Seniorkonsulenten arrangerar aktiviteter och arrangemang för dig som är senior med fokus på kultur, hälsa och social samvaro.

Aktiviteterna organiseras i samverkan med föreningsliv och studieförbund och genomförs på olika platser i kommunen. Vill du veta mer om kommunens seniorverksamhet är du välkommen att höra av dig.

Behöver du hjälp till aktiviteten kan du ansöka om ledsagare.

Ledsagning

Aktiviteter

Adventskalender för stöttande anhöriga och seniorer

En adventskalender där vi tillsammans räknar ner dagarna till julafton. Du har chans att vinna blommor eller choklad! Ladda nerätt kryss över ”luckan” när du har genomfört en må-bra-aktivitet med ”julig” känsla. För chans på vinst behöver du ha minst 18 ”luckor” ikryssade. Tre vinnare lottas ut bland de inkommande kalendrarna och kontaktas via telefon.

”Dagens lucka” kommer även att publiceras på Facebook sidorna – Seniorer i Olofström kommun och Anhörigstöd i Olofströms kommun. Följ oss gärna, här har du chans på en ”bonusvinst” för er som publicerar en bild på en aktivitet som gjorts under veckan, publicerat senast den 2:e, 3:e och 4:e Advent, varje vecka delas en ”bonusvinst ut”.

Vinsten överlämnas personligen av Lena och Marie.

Adventskalender Pdf, 1.3 MB. (Pdf, 1.3 MB)

GPS-Tipspromenad

Digital tipspromenad där du kan gå själv eller gå tillsammans med din närstående. Mer information hittar du i dokumentet GPS-tipspromenad. Pdf, 173.3 kB. (Pdf, 173.3 kB)

På följande platser finns GPS-tipspromenader

  • Blåsegyl
  • Jämshög med start vid ICA
  • Tulseboda brunnspark i Kyrkhult
  • PrÅmenaden i centrala Olofström med start i Aniaraparken.

Kontakt

Socialförvaltningen
Telefon: 0454-932 10
E-post: sn@olofstrom.se

Seniorkonsulent
Telefon: 0454-936 67

Meddela fel på sidan

Publicerad: 12 september 2020

Uppdaterad: 25 november 2021