För företag och föreningar

Information till dig som är med i en förening eller driver företag i Olofströms kommun.

För dig som förening

Den 1 april 2022 kommer de kvarstående myndighetsrekommendationerna att avvecklas eller anpassas efter då rådande smittspridning, belastning på hälso- och sjukvården och vaccinationstäckning. Därefter kommer bland annat rekommendation om vaccinering finnas kvar och särskilda rekommendationer för hälso- och sjukvårds- och omsorgsmiljöer.

De flesta åtgärder mot covid-19 upphör den 9 februari, Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats.

För dig som företag

För dig som företag

Uppdaterad senast: 2022-02-01

verksamt.se Länk till annan webbplats. finns samlad information från myndigheter, som är viktig för dig som företagare att känna till i samband med det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. Verksamt.se drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Information för dig som företagare om coronaviruset Länk till annan webbplats.

olofstromsnaringsliv.se Länk till annan webbplats. hittar du kontaktvägar för tillgänglig företagsrådgivning i kommunen, mer information om Olofströms kommuns åtgärder kopplat till näringslivet, regionala åtgärder såsom företagsjour och omställningscheckar samt länkar till sidor med aktuell information som berör dig som företagare.

Visit Blekinge AB genomför ett affärsutvecklingsprojekt för att stödja små- och medelstora företag inom besöksnäringen i Blekinge som drabbats eller riskera drabbas av Coronapandemin. Stöden ges genom direkta insatser till företagen inom digitalisering och hållbar affärs- och produktutveckling.

CoTourism, Visit Blekinge Länk till annan webbplats.

Publicerad: 11 februari 2021

Uppdaterad: 1 april 2022