Kommunens verksamheter och evenemang

Med anledning av rådande pandemi vidtar Olofströms kommun åtgärder som påverkar våra verksamheter. Kommunen vidtar de åtgärder som är nödvändiga för att minska smittspridningen.

Om evenemang och allmänna sammankomster

Uppdaterad senast: 2021-08-17

Konstlängan öppnar upp för uthyrning för utställningar. Vid uthyrning av Konstlängan ansvarar den som hyr anläggningen för att pandemilagen samt gällande regler följs.

Max antal deltagare vid sammankomster, Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats.

För dig som besöker våra verksamheter

Uppdaterad senast: 2021-09-28

Holjebadet

Holjebadet öppnas upp för allmänheten från och med 4 oktober. För att ditt besök på vår anläggning ska bli så bra som möjligt kommer vi begränsa antal personer i lokalerna. Genom att begränsa antalet besökare till 50 personer i byggnaden kan verksamheten förebygga trängsel och riskfyllda situationer. Vi kommer även att begränsa antalet timmar att vistas i lokalen till max 3 timmar.

Simskoleundervisning kommer fortsättningsvis genomföras.

Biblioteken

Biblioteken har öppet för allmänheten i enlighet med verksamhetens aktuella förutsättningar.

Från och med måndag 4 oktober kommer Meröppet att återigen vara tillgängligt och biblioteken kommer att ta emot skolklasser genom tidsbokning.

För mer information och aktuella öppettider se bibliotekets hemsida Länk till annan webbplats.

Växtverket

På fredag den 1 oktober återgår Växtverket till ordinarie verksamhet med aktiviteter på dag och kvällstid.

Idrotts- och kulturverksamhet

Olofströms kommun påminner samtliga föreningar att hålla sig uppdaterade på vad Folkhälsomyndigheten, regeringen, Smittskydd Blekinge, Länsstyrelserna och andra beslutande samt vägledande organ hänvisar gällande rekommendationer, råd och restriktioner.

Återbruket

Återbruket är öppet och begränsar antal kunder i butiken för att undvika trängsel. Viss väntetid att komma in i butiken kan förekomma.

Öppettider:
Måndag-fredag: kl: 10.00-11.30 och 13.00-15.00

Meddela fel på sidan

Senast publicerad: