Praktisk information

Här hittar du praktisk information som hur du hittar till Äventyret Halen lördagen den 11 maj, var det finns parkering, vilken mat som serveras under dagen och annat som är bra att veta inför ditt besök.

Hitta hit och parkering

Från Riksväg 15/Pukaviksvägen i Olofström följer ni vägvisning mot Halens friluftsområde. När ni kommer fram finns parkering vid infarten till Strandplanen. Härifrån är det en kort promenad till start- och målpunkten på grusplanen mitt emot Halens Camping.

Karta som visar parkeringen vid infarten till Strandplanen samt start- och målpunkten mitt emot Halens Camping.

Start- och sluttider

Äventyret Halen öppnar kl.10 och stänger kl.15. Vi rekommenderar alla som vill gå hela slingan att starta senast kl.13 för att ni ska hinna ta er runt och besöka alla stationerna.

Mat

Restaurang Von Halen på Halens Camping serverar dagens lunch, Brokamåla Gård grillar och säljer viltburgare och STF Västra Blekinge säljer kolbullar som tillagas över öppen eld och serveras med rårörda lingon. Ni behöver med andra ord inte gå hungriga!

Tävlingar

Alla deltagare som går hela slingan och besöker alla stationerna är med i en tävling där vi lottar ut fina priser. Om ni kommer inom rekommenderad starttid ovan, hinner ni hela slingan. Det anordnas också tävlingar på en del av stationerna. 

Betalning

Några av aktiviteterna kostar pengar att genomföra, vilket framgår i stationsförteckningen. Betalning sker med Swish eller jämna kontanter.

Kontakt vid frågor

Har du frågor om Äventyret Halen? Kontakta:

Daniel Ottosson
Telefon: 0454-930 18
E-post: daniel.ottosson@olofstrom.se 

Senast uppdaterad: 02 april 2019