Asfalteringsarbeten i centrala Olofström

Under vecka 38 och 39 pågår asfalteringsarbeten på Östra Storgatan, Nedre Brogatan och Rösjövägen. Begränsad framkomlighet förekommer.

Vecka 38 på onsdagen den 21/9 fräser vi asfalt på Östra Storgatan (mellan Lührsens väg och Petreforsgatan) samt på Nedre Brogatan. Arbetet kommer att bedrivas på kvällen och natten. Framkomligheten kommer att vara väldigt begränsad då arbete bedrivs.

Natten till torsdagen den 22/9 kommer de frästa ytorna att beläggas med ny asfalt. Östra Storgatan kommer att färdigställas, dock inte hela Nedre Brogatan.

Vecka 39 på måndagen 26/9 färdigställs Nedre Brogatan och arbete påbörjas på Rösjövägen. På Rösjövägen kommer vi att bygga om GC-vägen, vilket kommer att påverka framkomligheten på vägen för samtliga trafikanter och boende. Framkomligheten kommer alltså att vara begränsad, om möjligt så välj annan väg.

Tisdagen den 27/9 lägger vi asfalt på Rösjövägen.

Kontakt

Teknisk samordnare Infrastruktur

Roger Jönsson

Publicerad: 18 september 2022