Storlekplatsen

I Olofström är barnen i centrum. Just därför finns en Storlekplats i centrala Olofström. Storlekplatsen är inte som vilken lekplats som helst, utan hit tar sig familjer och dagisgrupper långväga ifrån. Här hittar du avancerad lekutrustning för barn i alla åldrar, från 1-15 år. Gå längs Trollstigen eller klättra i spindelnät. Eller varför inte boka in ett utomhuskalas i vårt nybygda kalashus?

Utomhuskalas

Vad kan vara roligare än ett kalas på en storlekplats?! Boka då kalashuset som är en färgglad paviljong med stort bord och bänkar. Den stora tronen gör dig till kung eller drottning över lekplatsen för en dag. Att ha sitt kalas här är gratis men kom ihåg att du måste boka.
Boka gör du via ks@olofstrom.se .

OBS! Är du under 18 år så ansvarar målsman för bokningen av kalashuset.

Hantering av personuppgifter

Vid hantering av bokningar för kalashuset kommer dina personuppgifter att behandlas av Olofströms kommun. Behandlingen sker utifrån allmänt intresse och myndighetsutövning. Uppgifterna kommer att bevaras för statistik- och kontaktsyfte fram till årsskiftet.

Det som behandlas är namn, bokningssyfte och kontaktväg så som telefonnummer eller e-post. Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen och dataskyddsombud är Anna-Karin Johansen telefon 0454-93 212.

Mer om Storlekplatsen

  • På lekplatsen finns paviljong, bord och bänkar för medhavd fika.
  • Tillgänglighet för rörelsehindrade har tillgodosetts på stora delar av lekplatsen
  • Här finns även en stor gräsyta för bollspel i olika former, eller bara ligga och slappa.
  • Olofströms kommun ställer stora krav på funktion och säkerhet, tillsyn utförs varje vardag och säkerhetsbesiktning utförs av certifierad besiktningsman en gång om året.
  • Det kan ändå uppstå fel, hjälp oss då att hålla lekplatsen säker, ser du något som är trasigt kontakta oss.
  • Husdjur är inte tillåtna inne på lekplatsen.