Arbeta som vikarie

Att arbeta som vikarie innebär att du får chansen att träffa olika människor, knyta kontakter samt skaffa dig värdefull erfarenhet av flera olika verksamheter.

Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Du planerar själv in den tid du vill vara tillgänglig för arbete i systemet Time Care Pool. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.

Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta som vikarie och din intresseanmälan gör du längre ner på sidan.

Vill du jobba som semestervikarie?

Under sommaren behöver vi vikarier till vård och omsorg. Tänk på att du måste söka via ansökan för semestervikarier även om du redan är inne som vikarie hos oss. Du kan söka semestervikariat på vår webbplats under lediga jobb: Semestervikarie 2020

Förskola, fritids och skola

Du har Sveriges viktigaste jobb – vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Vi söker dig som med din kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i det gemensamma arbetet för: ”Ett hus – allas barn”. Vi arbetar även med att vara goda förebilder för varandra. När vi rekryterar vikarier tittar vi första hand på utbildning och erfarenhet men också personlig lämplighet. Om du har erfarenhet men saknar relevant utbildning är du också intressant för vår verksamhet. Slutbetyg från gymnasiet och erfarenhet är meriterande.

Vi söker för närvarande vikarier till förskola, fritidshem och/eller skola, såsom lärare, förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare
och elevassistenter.

Funktionsstöd och äldreomsorg

Att arbeta inom socialförvaltningen, ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att möta personer som är i behov av ditt stöd. Du kommer att få nya upplevelser och nya kollegor.

Vill du arbeta som vikarie inom socialförvaltningen? Vi ser gärna att du har vård- och omsorgsutbildning eller motsvarande. För vissa tjänster krävs pedagogisk utbildning eller utbildning med social inriktning. Körkort är en merit.

Kost

I tjänsten ingår att vara behjälplig i köket med för- och efterarbete så som beredning, servering, diskning och städning. Du kommer arbeta både i tillagningskök och mottagningskök. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, tar egna initiativ och har förmåga att vara flexibel och leverera i ett högt tempo.

Du får gärna ha utbildning eller merit inom storkök eller restaurang. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare och att du bidrar med en härlig teamkänsla. Eftersom det är många olika arbetsplatser inom kostavdelningen måste du lära dig nya saker snabbt. Körkort är en merit.

Intresseanmälan till att arbeta som vikarie

Förnamn:

Efternamn:

Adress:

Postnummer och ort:

Telefonnummer:

Personnummer (sex siffror):

E-postadress:

 

Jag söker jobb inom:

Förskola
Fritidshem
Skola
Funktionsstöd
Äldreomsorg
Kost
Lokalvård

 

Utbildningsnivå eller motsvarande:
Grundskola
Gymnasieskola
Yrkesskola
Högskola
Annat

 

Område för utbildning:

Arbetslivserfarenhet:

Har du jobbat i kommunen tidigare?
Ja     Nej
Om ja, på vilka arbetsplatser?

Har du erfarenhet från arbetet du söker?
Ja  Nej
Om ja, vilka?

Har du b-körkort?
Ja  Nej

 

Ladda upp ditt personliga brev:

 

Ladda upp ditt CV:

 

Senast uppdaterad: 12 februari 2020