Sjuksköterska

Socialförvaltningen, Hemvård, Sjuksköterskor

Sjuksköterska, 100 %.

Socialförvaltningen, Olofströms kommun

Är du en legitimerad sjuksköterska? Ser du utvecklingspotential i det du tar dig an och vill ha ett stimulerande arbete? Kanske är det då dig vi söker. Just nu söker Olofströms kommun sjuksköterska för pooltjänstgöring.

Vi arbetar i tvärprofessionella team, som består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Ta chansen att få en arbetsplats med närhet till varandra, kompetens, stark sammanhållning och samlade erfarenhet, som ger oss möjligheter att ge patienterna vård med god kvalitet och hög service.

Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion. För Olofströms kommun är det viktigt att alla känner sig välkomna, och känner sig delaktiga i sin profession. Olofströms kommun erbjuder flextid och rörligt schema.  

Arbetsbeskrivning

Vad ingår i din yrkesroll?

Som sjuksköterska i vårt team tillvarartar du det friska hos patienten. Du tillgodoser det individuella omvårdnadsbehovet utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I din betydelsefulla roll ansvarar du för egna bedömningar, utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita/Life Care. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor. Inom verksamheten får du använda din kompetens som sjuksköterska inom både kvalificerad vård och palliativ vård.

Som sjuksköterska får du även delta i verksamhetens förbättringsarbete

Vi arbetar i rörligt schema och har flextid.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet som sjuksköterska. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen:

- arbeta självständigt och ta egna initiativ.

- god samarbetsförmåga. Detta innebär att vara lyhörd, öppen, kommunikativ och ha ett gott bemötande gentemot de medarbetare, patienter och närstående du möter i ditt arbete. 

-flexibel och lösningsfokuserad.

-I din roll som sjuksköterska skall du känna dig trygg i att leda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Som poolsjuksköterska måste du vara flexibel, och gilla hög variation i ditt arbete. Som poolsjuksköterska tycker du om att träffa flertalet olika patienter och medarbetare dagligen.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

AnställningsformTillsvidareanställning
AnställningsformHeltid
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtOlofström
LandSverige
Referensnummer2022/68
Kontakt Maria Theandersson, 0454-93085
Facklig företrädare Vårdförbundet, 0771-420420
Publicerat2022-06-20
Sista ansökningsdag2022-07-31