Nytt hopptorn klart

Lagom till sensommarvärme står Halens nya hopptorn klart. För att fira detta tävlar vi ut fina priser till de som publicerar de finaste bilderna på hopptornet.

Ett hopptorn i stål och trä med två nivåer vid sjön Halen

Fritt fram att hopp

Avspärrningarna är borttagna från hopptornet som nu är redo att användas. Det nya hopptornet har två nivåer, en avsats på 3 meter och en på fem meter. Konstruktionen är av galvat stål och trä och är utformat av kommunens samordnare för offentlig miljö, våtmarkssamordnare och en av kommunens planarkitekter.

Vädret tycks vara med oss så varför inte passa på att provhoppa ner i Halens svalkande vatten. Från hopptornet får du en panoramavy över Halenområdet.

Finaste bilderna vinner

Med anledning av att vårt nya fina hopptorn är klart så kommer vi ha en fototävling. Ta ett foto på det nya hopptornet i Halen, lägg sedan ut fotot på din instagram och tagga med #hoppaihalen så är du med i utlottningen av fina priser.

Tävlingen pågår 5 september- 11 september. Tänk på att om ditt instagram konto är privat så kommer vi inte att se hashtaggen och du är då tyvärr inte med i utlottningen av priser.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 5 september 2023

Uppdaterad: 8 september 2023