Fri entré till Holjebadet i jul för barn och unga

Under vecka 52 har alla barn och unga möjlighet att bada gratis på Holjebadet. Detta tack vare att Sparbanken i Karlshamn sponsrar badhusen i Olofströms kommun under jullovet.

En av simbassängerna på Holjebadet

Ett fint erbjudande under en rolig vecka

I dialog med Holjebadet har Sparbanken i Karlshamn valt att bjuda alla barn och unga mellan 0-17 år på inträdet till Holjebadet under en av jullovsveckorna, vecka 52. Barn mellan 0-12 år får bada om de har med sin en målsman. Målsman till barn mellan 0-12 år går in gratis. Barn mellan 12-17 år får bada utan målsman.

På Holjebadet är personalen tacksamma över erbjudandet och menar på att det är en viktig möjlighet att kunna erbjuda fri entré. Detta med anledning av att det finns de familjer som har det svårt ekonomiskt och nu har möjlighet att bada utan kostnad.

Detta är ett fantastiskt erbjudande för att främja och öka simkunnigheten bland barn och unga. Särskilt roligt är det när vi har så mycket att erbjuda på Holjebadet under veckan, säger Bianca Gustavsson chef på Holjebadet.

Under veckan har Holjebadet cirkustema och det kommer att vara bus, lekar och tävlingar på plats.

Aktiviteter under jullovet

Holjebadet

Rekommenderat för dig

Publicerad: 14 december 2023