Föräldrakurs COPE

COPE är en kurs för dig som vill stärka relationen till ditt barn samt träffa andra föräldrar. COPE erbjuds till föräldrar med barn i åldern 3–12 år. Du behöver inte ha något speciellt problem med dina barn utan bara en önskan att utveckla ditt föräldraskap.

Mamma som umgås med sitt barn vid köksbordet.

Syftet med COPE är att ge föräldrar verktyg för att förstå och bemöta sitt/sina barn i vardagliga situationer samt stärka de vuxna runt barnet i deras föräldraskap. Ett annat syfte är att förbättra samspelet inom familjen samt att skapa ett nätverk mellan vuxna.

Anmälan

Kurstart: 27/2 kl 18.00.
Plats: Bredgatan 28, Olofström.

Det finns totalt 6 st kurstillfällen förlagda på Tisdagar, 2 timmar per gång.

Kursen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika.

Välkommen med din anmälan!

Rekommenderat för dig

Publicerad: 3 januari 2024

Uppdaterad: 3 januari 2024