En ny interaktiv karttjänst lanseras

Olofström Live är en karttjänst som samlar information om vad som händer och vad du kan göra i Olofströms kommun idag. All information på ett och samma ställe för att göra det enkelt och smidigt.

En skärmbild över karttjänsten är aktiviteter är utmärkta och ett rosa hjärta.

Din nya go-to karta – Olofström live!

Olofströms Live är en interaktiv karta med pins som märkt ut platser att besöka och mycket mer. En karttjänst som är din go-to karta när du vill undersöka vad du kan göra i Olofström idag.

Idén till Olofström Live föddes i funderingen kring hur du som besökare och invånare kan få information om vad som händer de närmsta timmarna i kommunen på ett enda ställe. Istället för att behöva leta dig fram efter aktuell information bland flera olika appar och webbplatser, hjälper Olofström Live dig att hitta vad du kan göra idag i Olofström genom att samla allt på en gemensam sida.

Vi har idag badtemperaturer på några kommunala badplatser, vi ser att antalet enheter med denna information kommer att öka stadigt de närmsta åren. Eftersom vi har en vacker kommun har vi även plockat in en hel del information som är bra att ha när du rör dig i kommunen, exempelvis kan du hitta grillplatser, parkeringar och besöksmål. Vi har också en koppling till evenemangskalendern så att du kan se vilka evenemang som just nu är aktuella. Den pulserande röda pricken som finns på sidan och på vissa platser symboliserar att det är något som hela tiden är live och uppdateras.

Information hämtas in från andra webbplatser

Olofström Live är själva kartan och ramverket men innehållet speglas från andra system. På flera av objekten på kartan kan du få fram information som kommer från det system den hämtas ifrån. Ofta finns det uppgifter om vem som är ägare av informationen och vem du kan kontakta om du undrar något.

Olofström Live Länk till annan webbplats.

Rekommenderat för dig

Publicerad: 22 april 2024