Lediga jobb

Lediga jobb

Jobba hos oss 

Som medarbetare i Olofströms kommun hoppas vi att du ska finna ditt arbete givande och utvecklande oavsett var du befinner dig i vår organisation. Din kompetens, erfarenhet och engagemang ligger till grund för arbetsgivarens framgångsrika verksamhet i dagens mångkulturella samhälle. 

Du är hjärtligt välkommen att söka arbete hos oss!

Gör ditt examensarbete eller din praktik hos oss

Ska du göra ditt examensarbete eller går på högskola eller KY-utbildning och vill göra praktik? Då ska du kontakta Karolin, Malin eller Hans som du hittar kontaktsuppgifter till längre ner. För övrig praktik hänvisar vi till vår verksamhet för arbete och försörjning.

Hur söker jag jobb på Olofströms kommun?

Det första du ska göra är att klicka på länken logga in som finns i rutan nedan på denna sida. Där kan du logga in till din profil eller skapa en profil om du är ny användare. Har du bytt e-postadress så måste du lägga upp en ny profil, detta eftersom bekräftelse samt svar på ansökan skickas via e-post. 

Du kan lägga in ditt CV och ett personligt brev som bilagor men du behöver inte bifoga betygsdokument eftersom det räcker att du har med dem vid besök/intervju. 

Har du frågor eller problem kontakta personaladministrationen

Namn Förvaltning Telefon
Karolin Gustafsson Socialförvaltningen 0454-931 35
Malin Gullberg Utbildningsförvaltningen 0454-932 78
Hans Nordholme KLF/Kultur- och fritidsförvaltningen 0454-931 24
Johanna Spånér HR-chef 

0454-932 77 


 

Senast uppdaterad: 28 maj 2018