Lediga jobb

Lediga jobb

Jobba hos oss 

Välkommen att söka jobb i Olofströms kommun.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs – varje dag är du med och formar vår gemensamma framtid. Tillsammans bidrar vi till vår värdegrund som är mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Vår vision är att vi ska vara en stolt och expansiv kommun med 14 000 invånare år 2025. I Olofströms kommun finns möjligheter för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas.

Gör ditt examensarbete eller din praktik hos oss

Ska du göra ditt examensarbete eller går på högskola eller KY-utbildning och vill göra praktik? Kontakta då någon av nedanstående personer.

Namn Förvaltning Telefon
Karolin Gustafsson Socialförvaltningen 0454-931 35
Malin Gullberg Utbildningsförvaltningen 0454-932 78
Sanne Liljegren Kommunledningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen 0454-931 11

Support

Om du behöver teknisk hjälp, exempelvis skapa din ansökan eller problem med att skapa ansökan ska du kontakta Varbi. Det gör du via 0520-580 050 eller support@varbi.com. Har du frågor om utannonserad tjänst ska du kontakta rekryterande chef i annonsen.

Hur söker jag jobb på Olofströms kommun?

Våren 2020 byter vi rekryteringssystem i Olofströms kommun. Under en övergångsperiod kommer det därför att finnas två olika listor med jobbannonser på den här sidan. Annonser publicerade före 2020-03-11 hittar du i vårt gamla system. Annonser publicerade efter detta datum hittar du istället i vårt nya system.

Du söker arbete genom att klicka på länken för respektive annons och fyller sedan i din ansökan. Har du frågor om utannonserad tjänst ska du kontakta rekryterande chef i annonsen.

Lediga jobb som du kan söka i det nya systemet

Lediga jobb som du kan söka i det gamla systemet

Använder du Mac eller Safari?

För att kunna söka jobb när du använder Mac eller Safari använd denna länk: Lediga jobb Olofströms kommun

 

Senast uppdaterad: 16 mars 2020